Ukrayna VizesiTüm Vizeler

Ukrayna Vizesi

Ukrayna Vizesi Başvuru İşlemleri Hakkında Her Şey

Ukrayna vizesi sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İnternet sitemiz içerisinde Ukrayna vizesi hakkında aradığınız birçok sorunun yanıtını bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

İzmir ve çevre illerinde yaşayan misafirlerimiz, Ukrayna vizesi başvuru işlemlerini İzmir merkezli BRS Global Vize Danışmanlık ile kusursuz bir şekilde yönetebilirsiniz.

BRS Global Vize Danışmanlık olarak, keyifli bir vize başvuru süreci geçirmenizi diliyoruz.

Ukrayna Vize Başvurusu Hakkında Ücretsiz Ön Danışmanlık Almak için;

>>Hemen Bizimle İletişime Geçin<<

Ukrayna vizesi hakkında merak ettiğiniz soruların yanıtına hızlı ulaşabilmek için aşağıdaki içindekiler tablosunu kullanabilirsiniz.

Ukrayna Vizesi Hakkında Genel Bilgi

Ukrayna Vizesi Hakkında Genel Bilgi

Ukrayna’ya seyahat etmek isteyen Umuma Mahsus (Bordo) pasaport, Diplomatik (Siyah) pasaport, Hizmet (Gri) pasaport ve Husisi (Yeşil) pasaport sahipleri 180 gün içerisinde 90 günü aşmamak şartı ile vizeden muaftır.

Ukrayna’ya vizesiz olarak seyahat edecek kişilerin pasaportunun yıpranmış olmamasına dikkat etmeleri gerekmektedir. Pasaportu yıpranmış kişilerin, sınır yetkililerince Ukrayna’ya giriş izni vermeme yetkisi mevcuttur. Aynı zamanda Ukrayna’ya seyahat edildikten ve Türkiye’ye dönüşten sonra 1 ay daha geçerliliği olan bir pasaport sınır kontrolünde problem yaşamanızın önüne geçecektir. Ukrayna’ya vizesiz olarak seyahat edecek kişilerin yukarıdaki detaylara dikkat etmelerini ve kontrollerini sağlamalarını tavsiye ederiz.

Ukrayna’ya oturum amacıyla (90 gün üzeri – D tipi vize) yani çalışma, aile birleşimi, 90 günden uzun süreli eğitim vb vize başvurusu gerçekleştirmek isteyenler, vize başvurusunu Ukrayna Konsolosluğu’nun yetkilendirmiş olduğu VFS Global Ukrayna başvuru merkezi üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

Ukrayna ulusal vize kategorileri bu sayfanın devamındaki Ukrayna ulusal vize kategorileri başlığı altında olan vize kategorileridir ve bu vize kategorilerindeki Ukrayna ulusal vize başvurusu için hizmet vermekteyiz.


Ukrayna Vizesi Nasıl Alınır?

Ukrayna Vizesi Nasıl Alınır

Ukrayna vizesi nasıl alınır? Ukrayna vizesi almak zor mu? Bu sorular Ukrayna vize başvurusu yapmayı düşünenlerin ilk aklına gelen sorulardandır.

Ukrayna vizesi almak için aşağıdaki kriterleri sağlama konusunda sorun yaşamamanız gerekiyor olmalı.

  • Ukrayna vizesi alabilmek için zorunlu olan temel gereklilikleri ve şartları sağlamak
  • Ukrayna vizesi için gerekli evraklar içindeki tüm evrakları sağlayabiliyor olmak
  • Ukrayna vize başvurusu yapmak için yeterli sürenin olması

Burayı incelerken aklınıza bazı soruların geldiğinin ve henüz tatmin olmadığınızın farkındayım. Ama hiç merak etmeyin, aklınıza gelen tüm soruların yanıtlarını ayrıntıları ile bu sayfanın ilerleyen kısımlarında bulacaksınız.

Ukrayna vizesi almak için gerekli şartlar hakkında bilgi vererek başlayalım.


Ukrayna Vizesi Almak için Gerekli Şartlar Nelerdir?

Ukrayna Vizesi Almak için Gerekli Şartlar

Ukrayna vize başvurusu yapmak ve başvuru sonucunda olumlu sonuç alabilmek için belirli gereklilikler ve şartları yerine getiriyor olmanız gerekiyor.

Bu şartları sağlamadan (sağlık ve acil durumlar hariç) Ukrayna vizesi almanız çok zordur. Hatta durum acil bile olsa, bu şartlar sağlanamıyorsa vize almanız zor olabilir. Yani herkes Ukrayna vizesi alamıyor.

Ukrayna vizesi almak için temel olarak 3 şartı yerine getiriyor olmalısınız. Bu 3 şart sağlandıktan sonra diğer problemler çok daha kolay bir şekilde giderilebiliyor.

Birinci Şart: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ya da Türkiye’de yasal oturum iznine sahip olmak.

Türkiye’den Ukrayna vizesi başvurusunda bulunabilmeniz için olmazsa olmaz şartlardan birincisi budur.

İkinci Şart: Türkiye’de düzenli bir yaşantınız olmalı.

Buradaki düzenden kastımız, bir aileniz ve/veya düzenli işiniz olmasıdır. Bu düzenin Türkiye’de kurulu olması gereklidir. Aksi durumda, düzeninizin olduğu ülkeden başvuru yapmanız beklenir. Öğrenciler ve ev hanımları için, içinde bulundukları durum düzenli bir iş anlamına gelmektedir.

Üçüncü Şart: Belgeler ile ispatlanabilir düzenli gelir ve birikime sahip olmalısınız.

Belgeler ile ispatlanabilir gelir, düzenli çalıştığınız yerden maaşınızın olması, düzenli olarak gelen kira gelirleri gibi gelir kaynaklarınızı kanıtlamanızdır. Şirket sahipleri için de iş yerinden gelir elde ettiğinizi gösterir banka hesapları ile bu durumu kanıtlayabiliyoruz.

Bu gelirleriniz ile de Ukrayna’ya gitmek ve vize almak için gerekli olan maddi birikimi sağlayabiliyor olmak gereklidir. Yine burada öğrenci ve ev hanımları için kendisine sponsor olan kişinin gelir kaynakları önemlidir.

Ukrayna vizesi almak için bankada ne kadar para olması gerektiğine dair sorunuzun yanıtını da tüm ayrıntıları ile bu sayfanın devamında açıklayacağım.

Bu üç şartı sağladığınızı düşünerek devam ediyorum. Şimdi gelelim vize başvurusu yapmaya.


Ukrayna Vize Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ukrayna Vize Başvurusu Nasıl Yapılır?

 

  • Ukrayna vize başvurusu için randevunuzu alın. Ukrayna vize başvurusu direkt olarak konsolosluklara yapılamıyor. Bunun için Ukrayna konsolosluğu bir kurumu yetkilendirmiştir. Bu kurum VFS Global Ukrayna vize başvuru merkezi olarak geçer. Ukrayna vize başvurusu için VFS Global Ukrayna vize başvuru merkezi internet sitesi üzerinden ücretsiz olarak randevunuzu almanız gereklidir.
  • Ukrayna vize başvurusu için gerekli evrakları hazırlayın. Durumunuza uygun olarak Ukrayna vizesi için gerekli evrakları hazırlamanız gerekiyor.
  • Randevu günü başvuruya gidin. Her başvuruda başvuru kişisinin şahsen randevuda bulunması zorunludur. VFS Global Ukrayna vize başvuru merkezine gelmeli, vize başvurusunu gerçekleştirmeli ve parmak izi vermelisiniz. Bizim gibi firmalara evraklarınızı göndererek, sizin yalnızca randevu günü gelerek Ukrayna vize başvurusu gerçekleştirilebiliyor.
  • Başvurunuzu takip edin ve pasaportunuzu teslim alın. Ukrayna vize başvurusu sonunda size bir takip fişi verilir. Bu takip fişi üzerinde yazan takip numarası ile VFS Global internet sitesi üzerinden pasaport takibinizi gerçekleştirebilirsiniz. Pasaport sonuçlandığında vize başvuru merkezine giderek pasaportunuzu teslim alabilirsiniz (Bizimle çalışmanız halinde pasaportunuzu biz teslim alıp size iletiyoruz). Vize başvuru sonucu ancak pasaportu teslim alındığında öğrenebiliyor. Bununla birlikte, vize başvurusu sonuçlanana kadar konsolosluğun sizi aramasına karşın hazırlıklı olun.

Ukrayna Vizesi Kategorileri

Ukrayna Vizesi Kategorileri

Ukrayna vize başvurusu yaparken dikkat edilmesi gereken önemli konulardan biri de doğru vize kategorisi seçimidir. Bu vize kategorileri;

  • Ukrayna Eğitim, Öğrenci ve Erasmus Vizesi
  • Ukrayna Çalışma Vizesi (Çalışma İzni)
  • Ukrayna Aile Birleşimi Vizesi
  • Ukrayna Eş Vizesi
  • Ukrayna Bilimsel, Kültürel ve Sportif Etkinlik Vizesi (Gönüllü Faaliyetler Yürütmek için Vize)
  • Ukrayna Sağlık ve Tedavi Sebepli Vize

Seyahat amacınıza uygun ulusal vize kategorisini seçmeniz ve ilgili vize kategorisine göre için gerekli evrakları hazırlamanız gerekmektedir.

Aşağıda sizlere Ukrayna vizesi kategorilerini açıkladım. Aynı zamanda ilgili vize başvurusunda bulunabilmek için bazı kilit evraklardan da burada bahsettim. Seyahat etme amacınıza uygun vize kategorisi seçmede yardımı olacağını düşünüyorum.

Ukrayna Eğitim, Öğrenci ve Erasmus Vizesi

Ukrayna Eğitim, Öğrenci ve Erasmus Vizesi

Burada size bahsedeceğim bilgiler Ukrayna’ya üniversite eğitimi, mesleki eğitim sertifika programlar gibi uzun süreli eğitimler gibi 90 günden uzun süreli eğitime katılacaklar için geçerlidir. 90 günden uzun süreli erasmus ya da erasmus plus + programına katılacak kişiler de aynı vize kategorisinden başvuru yapacaktır. Ukrayna erasmus stajı için bazı ek evraklar da istenmektedir. 90 günden uzun sürecek eğitimler Ukrayna ulusal vize kapsamındadır.

Ukrayna eğitim ve öğrenci vizesi başvurusunda bulunabilmeniz için ilk şart Ukrayna’daki eğitim kurumundan tarafınıza gönderilmiş bir davetiye mektubu gereklidir. Davetiye mektubu ile birlikte eğitim ücretli ise ödeme dekontu sunulmalıdır. Eğer katılacağınız eğitim ücretsiz ise de davet davetiye mektubunda eğitimin ücretsiz olduğu belirtilmelidir. Davetiyeyi gönderen kişinin Ukrayna pasaport, oturum kartı ya da kimlik kartı fotokopisi de eklenmelidir.

Ukrayna’ya erasmus stajı için seyahat edeceklerin ‘’Learning Aggrement’’ sunması gereklidir. Staj sözleşmesinin henüz ibraz edilemediği durumlarda, Ukrayna’daki işveren tarafından hazırlanan staj teyit yazısı gerekmektedir. Bu belge staj ücretinin yanı sıra vize başvurusu esnasında staj sözleşmesinin neden ibraz edilmediğine dair bilgi içermelidir. Staj için aracı kurumlardan da aracı olunduğuna dair yazı gerekmektedir.

90 günden uzun süreli Ukrayna eğitim, erasmus ya da erasmus plus + vizesi başvurusunda bulunacak kişiler Türkiye’deki eğitim kurumu aracılığı ile Ukrayna’daki eğitime katılacaksa, eğitimi kanıtlar nitelikte ilgili kurumdan ıslak imzalı ve kaşeli belge almalıdır. Ukrayna erasmus ve erasmus plus + vizesi için okuldan ıslak imzalı ve TC mühürlü erasmus yapılacağını kanıtlar nitelikte belge alınmalıdır.

Ukrayna Çalışma Vizesi (Çalışma İzni)

Ukrayna Çalışma Vizesi (Çalışma İzni)

Ukrayna’ya çalışmak için seyahat edecekseniz ve bu seyahat 90 günden uzun sürecek ise Ukrayna çalışma vizesi başvurusunda bulunmanız gerekmektedir.

Ukrayna çalışma vizesi başvurusunda bulunabilmeniz için Ukrayna’daki firma tarafından size çalışma izni ve noter tasdikli fotokopisinin gönderilmesi gerekmektedir. Çalışma izninin ve noter tasdikli fotokopisinin orijinaline gerek vardır.

Ukrayna çalışma vizesi ile çalışma izni çok karıştırılmaktadır. Ukrayna çalışma vizesine başvuru gerçekleştirilebilmesi için Ukrayna’dan çalışma izninin ve noter tasdikli fotokopisinin hazır olması zorunludur. Aksi takdirde Ukrayna çalışma vizesi için başvuru bulunulamaz.

Ukrayna Aile Birleşimi Vizesi

Ukrayna Aile Birleşimi Vizesi

Ukrayna aile birleşimi vizesi diğer ülkelerin aile birleşimi vize kategorisinden biraz farklılık göstermektedir. Başvuru kişisinin Ukrayna’da yasal olarak ikamet eden yabancı (Ukrayna Vatandaşı olamayan ve oturum sahibi olan kişiler) eşi var ise Ukrayna aile birleşimi vizesine başvuru yapabilir. Aynı zamanda başvuru esnasında dahil edilmesi gereken ek evraklar mevcuttur. Ukrayna’da yaşan eşin oturum izni ve fotokopileri, aile üyesi olduğunu kanıtlar belgelerin orijinalleri ve fotokopileri, Ukrayna usulüne uygun olarak onaylanmış apostilli ve Ukraynaca tercüme edilmiş olmalıdır. Ancak yukarıda açıkladığımız duruma uygun ve dahil edilmesi gereken ek evraklara sahipseniz Ukrayna aile birleşimi vizesi için başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

Ukrayna Eş Vizesi

Ukrayna Eş Vizesi

Ukrayna eş vizesi genellikle diğer ülkelerin aile birleşimi vizesi ile aynıdır. Başvuru kişisinin Ukrayna’da yasal ikamet sahibi Ukrayna Vatandaşı eşi var ise ve başvuru kişisi ile beraber hayatlarını Ukrayna’da devam ettirmek isteyen kişilerin başvuru gerçekleştirmesi gereken vize kategorisidir. Bu vize kategorisinden yararlanabilmek için aynı zamanda evlilik cüzdanının orijinalini ve fotokopisini, eşin Ukrayna pasaport ve kimlik kartının fotokopisini dahil edebilir durumunda olunması zorunludur. Eğer evlilik Ukrayna dışında gerçekleştiyse ve başka bir ülkede kayıtlı ise evlilik cüzdanı Ukrayna usulüne uygun olarak onaylanmış apostilli ve Ukraynaca tercüme edilmiş olmalıdır. Ancak yukarıda ki şartları yerine getiren kişiler bu vize kategorisinden yararlanabilmektedir.

Ukrayna Bilimsel, Kültürel ve Sportif Etkinlik Vizesi (Gönüllü Faaliyetler Yürütmek için Vize)

Ukrayna Bilimsel, Kültürel ve Sportif Etkinlik Vizesi (Gönüllü Faaliyetler Yürütmek için Vize)

Ukrayna da bulunan herhangi bir şirket, kurum/ kuruluş veya organizasyon tarafından bilimsel, kültürel ,sportif veya gönüllü herhangi bir faaliyet için davet edilen kişilerin başvurması gereken vize kategorisidir. Bu kategoride önemli olan tarafınıza Ukrayna’da tescilli bir yabancı şirket tarafından veya Ukrayna Sosyal Politikalar Bakanlığı’na kayıtlı kurum/ kuruluş veya organizasyon tarafından ve onaylı projeler için gönderilen davet mektubu sahibi olmanız zorunludur.

Ukrayna Sağlık ve Tedavi Sebepli Vize

Ukrayna Sağlık ve Tedavi Sebepli Vize

Ukrayna sağlık ve tedavi sebepli vize başvurusunda bulunmak için iki farklı durum vardır. Bunlardan birincisi, Ukrayna’ya bir sağlık sorununuz için tedavi olmak maksadıyla seyahat edecekseniz Ukrayna sağlık ve tedavi sebepli vize başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. İkincisi ise Ukrayna’daki sağlık sorunu olan bir yakınınızı ziyaret edecekseniz de bu vize kategorisi üzerinden başvuru yapılabilir. Her iki durum için de gerekli temel şartları aşağıda açıkladım.

Ukrayna’ya tedavi olmak için seyahat edecekseniz iki temel evrak sunulmalıdır.

  • Ukrayna’daki hastane ya da doktor tarafından tedaviye kabul edildiğinizi destekler belge. Buna ek olarak, Ukrayna’daki tedavinin masraflarının ödendiğini gösterir dekont. Genellikle ödeme yapılmadan hastaneler ya da doktorlar davetiye göndermezler. Davetiye içerisinde eğer size tedavi süresince refakat edecek kişiler varsa isimleri geçmelidir.
  • Türkiye’deki kurum ya da kuruluşlardan rahatsızlığınızı kanıtlar imzalı ve kaşeli doktor raporu.

Ukrayna’da bir yakınınızın sorunu varsa ve bu sebepten yakınınızı ziyaret etmek istiyorsanız yine Ukrayna sağlık ve tedavi sebepli vize başvurusunda bulunulabilir. Bu şart altında Ukrayna aile ve arkadaş ziyareti vizesi başvurusu da yapılabilir. Böyle bir konu karşımıza gelince bizim yaptığımız formu doldururken her iki durumu da işaretlemek, dilekçeler ve ek evraklar ile birlikte her iki vize kategorisi için de başvurusunda bulunmaktır. Gösterilmesi zorunlu olan iki evrak vardır.

  • Ukrayna’dan tarafınıza gönderilmiş davetiye mektubu (Hastane tarafından ya da bir yakınınız tarafından gönderilebilir, her ikisi de yapılabilirse çok daha iyi olur)
  • Ukrayna’daki yakınınızın sağlık sorununu kanıtlar nitelikte doktor raporu

Sağlık sorunu acilse ve evraklar ile kanıtlanabilir ise vize başvurusunda acil olarak belirtilip istisnai durumlarda daha kısa sürede de vize alınabiliyor.


Ukrayna Vizesi için Gerekli Evraklar

Ukrayna Vizesi için Gerekli Evraklar

Ukrayna vize başvurusu için hazırlanması gerekli olan evraklar temel olarak 4  başlık altında toplanır.

  • Temel evraklar; her durumda hazırlanması gereken evraklar
  • Seyahat ve ulaşım aracını gösterir evraklar; uçak, otobüs bileti, şahsi araç vb. (zorunlu değil fakat tavsiye ederiz)
  • Seyahat amacını ve konaklamayı kanıtlar evraklar; davetiye mektubu vb.
  • Finansal durumu gösterir evraklar; banka hesap dökümleri, kira kontratı vb.

Aşağıda bu durumları her bir vize kategorisine göre açıklayacağım.

Burada belirtmek isteriz ki aşağıdaki evraklar haricinde kişinin durumuna göre destekleyici ek evrakların da sunulması gerekebilir. Bizim ile çalışmanız halinde kişiye özel evrak listeleri tarafınıza gönderilmektedir.

Ukrayna vize başvurusu için bazı evrakların Ukraynaca çevirisi ya da bu dilde temin edilmesi gerekmektedir. Bu evraklar vize kategorisine göre değişmektedir.

Ukrayna Vize Başvurusu için Gerekli Temel Evraklar

  • Pasaport, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 3 ay daha geçerli ve en az 2 boş sayfası olmalıdır. Pasaportun kimlik bilgileri içeren kısmın ve işlenmiş sayfaların fotokopileri eklenmeli. Varsa eski pasaportlardaki son 3 yıl içerisinde alınmış vize fotokopileri eklenmelidir.
  • Ukrayna vize başvuru formu; doğru ve eksiksiz doldurulmalıdır. Yer ve tarih kısımları kesinlikle boş bırakılmamalı ve ilgili kısımları muhakkak imzalanmalıdır. Ukrayna Online Vize Başvuru Formu buradan indirilebilir.
  • Biyometrik fotoğraf; rötüş yapılmamış, arka fonu beyaz, 6 aydan eski olmayan, daha önce pasaport ya da vizelerde kullanılmamış, yüzün tam göründüğü, 35x45mm boyutunda 1 adet biyometrik fotoğraf sunulmalıdır.
  • Seyahat sağlık sigortası; 30.000 € teminatlı ve Ukrayna’da geçerli olmalıdır. Seyahatin başlangıç ve bitiş tarihinden 1 gün önce ve bir gün sonrasını kapsayacak şekilde hazırlanmalıdır.
  • Muvafakatname; Başvuru sahibi reşit değilse/18 yaş altındaysa, anne ve babasıyla seyahat ediyorsa muvafakatname alınmasına gerek yoktur. Başvuru sahibi tek başına ya da ebeveynlerinden biri veya sadece yasal vasi ile seyahat ediyorsa: Ebeveynlerinden noter onaylı tebliğ/muvafakatname (bu durum, ebeveynlerden biri yalnız ebeveyn ise ya da velayeti yalnızca kendinde bulunduruyorsa geçerli değildir. Ebeveynlik yetkisine tek başına sahip olan kişi mahkeme kararını sunmalıdır.)
  • Harç Dekontu; Fibabank’a Ukrayna Konsolosluğu adına yatırılmış olan harç bedelinin ödeme dekontu dahil edilmelidir.

Seyahat ve Ulaşım Aracını Kanıtlar Evraklar

  • Şahsi araç ile seyahat edilecekse ruhsatın altına yazılmış detaylı seyahat rotası ve araç içerisinde başka yolcular var ise listesi yazılmalıdır. Şoförün ehliyeti (yeni ehliyet). Aracın yeşil sigortası sunulmalıdır.
  • Uçak ya da otobüs ile seyahat edilecekse uçak bileti rezervasyonu eklenmelidir.

Seyahat Amacını ve Konaklamayı Kanıtlar Evraklar

Ukrayna erasmus, eğitim ve öğrenci vizesi için gerekli evraklar

  • Ukrayna’da bulunan eğitim üniversite tarafından gönderilmiş olan davetiye mektubu

Ukrayna çalışma vizesi (çalışma izni) için gerekli evraklar

  • Ukrayna Devlet İstihdam Merkezi tarafından verilen çalışma izninin noter tasdikli kopyası veya orijinal ve noter onaylı kopyası

Ukrayna aile birleşimi vizesi için gerekli evraklar

  • Ukrayna’da bulunan eşin geçici oturum izninin fotokopisi
  • Evlilik cüzdanının aslı ve fotokopisi

Ukrayna eş vizesi için gerekli evraklar

  • Evlilik cüzdanının aslı ve fotokopisi
  • Ukrayna vatandaşı olan eşin kimlik kartı ve pasaport fotokopileri

Ukrayna sağlık ve tedavi sebepli vize için gerekli evraklar

  • Ukrayna’daki doktor/hastane tarafından gönderilmiş kabul mektubu.
  • Tedavinin masraflarının ödendiğine dair banka dekontu ya da makbuz.
  • Tedavi olacağınız rahatsızlığı kanıtlar nitelikte Türkiye’den alınmış sağlık raporu.
  • Rahatsız olan bir yakınınızı ziyaret edecekseniz, yakınınıza ait doktor ya da hastaneden alınmış sağlık raporu ve tarafınıza gönderilmiş davetiye mektubu.

Finansal Durumu Kanıtlar Evraklar

Banka hesap dökümleri bankadan imzalı ve kaşeli olarak alınmalıdır, banka imza sirküleri de eklenmelidir. Banka hesap dökümünü aldığınız tarih net bir şekilde görülmelidir. Banka hesap dökümlerinin vize başvuru tarihinden en fazla 15 gün içerisinde alınmış olması gerekmektedir.
  • Son 2 aya ait gelirini ispatlar nitelikte banka hesap dökümü (Emekli iseniz emekli maaşın yattığı banka, çalışan iseniz maaşınızı aldığınız banka vb.)

BRS Global Vize Danışmanlık ile Ukrayna Vize Başvurusu Adımları

BRS Global Vize Danışmanlık olarak, sürecin en başından en sonuna kadar her adımda sizlere destek oluyoruz ve bu sürecin kusursuz yönetilmesini sağlıyoruz. Bizimle çalıştığınız takdirde Ukrayna vizesi almak için uygulayacağınız birkaç adım vardır. Bunları sizlere aşağıda listeledik. Aynı zamanda hizmetlerimiz menüsü içerisinde de hizmet kapsamımızı olabildiğince detaylı bir şekilde açıkladık.

Burada sizlere tekrar hatırlatmak isteriz. BRS Global Vize Danışmanlık olarak İzmir merkezli bir şirketiz. Bu sebepten dolayı, Ukrayna vize başvuru işlemlerini İzmir’den gerçekleştirecek misafirlerimiz için hizmet verebilmekteyiz.

Ukrayna Vizesi Almanın Kolay Yolu

Ukrayna Vize Danışmanlık Merkezi İzmir

1. Adım: Bizimle İletişime Geçin

Durumunuzu analiz ediyoruz ve size özel olarak hazırlanmış Ukrayna vizesi için gerekli evraklar listesini ücretsiz gönderiyoruz.

2. Adım: Evrakları Bize Ulaştırın

Bize ulaştırdığınız evrakları kontrol ediyoruz ve dosyanızı Ukrayna vize başvurusu için hazır hale getiriyoruz.

3. Adım: Randevu Günü Parmak İzi Vermeye Gelin

Birlikte belirlemiş olduğumuz randevu günü Ukrayna vize başvurusunu gerçekleştirmek için başvuru merkezine gidiyoruz.

Son Adım: İşlem Tamamlandı

Sonuçlanan pasaportu siz teslim alıyoruzsunuz.

HEMEN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN


Ukrayna Vize Ücreti Ne Kadar?

Seyahat sürenize bağlı olarak seyahat sağlık sigortası fiyatları da değişiklik gösterir. Aynı zamanda talep edilen vize işlem süresine bağlı olarak da fiyatlar değişiklik gösterir. Bunlara bağlı olarak toplam ödemeniz değişir. Aşağıda sırası ile;

  • Ukrayna vizesi fiyatı
  • Fiyatlar ile ilgili açıklamalar
  • Seyahat sağlık sigortası fiyatları

ayrıntılı olarak paylaşılmıştır.

Konsolosluk Vİze Harcı Başvuru Merkezİ Ücretİ Seyahat Sağlık Sİgortası BRS Vİze Hizmet Bedelİ Toplam
65 $ 24 $ 22 € 55 $ 170 $
  • Yukarıdaki ücretlere KDV dahildir.
  • Kalabalık grup başvuruları için bizimle iletişime geçerek fiyat alabilirsiniz.
  • Yukarıdaki ücretler T.C. vatandaşları içindir, yabancı uyruklu kişilerin ödemeleri değişebilmektedir.
  • Yukarıdaki ücretlerdeki sigorta 3 aylık sigorta fiyatıdır. 3 aydan uzun süreli sigorta yapılması gerekirse aşağıdaki ücret tablosuna istinaden ek ücret talep edilmektedir.

Tüm Dünya Ülkeleri için Seyahat Sağlık Sigortası Ücretleri;

Gün Sayısı Ücretlendİrme (0-80 Yaş) Ücretlendİrme (81-90 Yaş)
3 Ay 22,00 €  44,00 €
6 Ay 29,00 €  58,00 €
1 Yıl 37,50 €  75,00 €

Ukrayna Konsolosluğu ve Büyükelçiliği İletişim Bilgileri

Ukrayna Başkonsolosluğu ve Büyükelçiliği iletişim bilgileri aşağıdadır.

Ukrayna İstanbul Başkonsolosluğu

Adres: Adakale Sokak No: 13 Şenlikköy, Florya, 34153 Bakırköy, İstanbul

Web Sitesi: https://istanbul.mfa.gov.ua/en

Telefon: (0212) 662 27 35

E-posta: [email protected]

Ukrayna Ankara Büyükelçiliği

Adres: Sancak Mahallesi 512. Sokak No: 17, 06550 Çankaya, Ankara

Web Sitesi: https://turkey.mfa.gov.ua/tr

Telefon: (0312) 442 16 58

E-posta: [email protected]


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Call Now Button